vacature docent verpleegkunde - verzorging Ede
Vacature Docent Verpleegkunde (allround)

Docent Verpleegkunde

Locatie: 

ROC A12 is op zoek naar een docent Verpleegkunde voor ons team Zorg & Welzijn in Veenendaal voor 0,5 fte.

Functie

Ons team is volop in ontwikkeling en wij zijn op zoek naar een docent Verpleegkunde met passie voor het vak. Weet jij als geen ander dit mooie vak op een enthousiaste manier over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal? Kom dan ons team versterken!

Als docent maak je deel uit van het team Zorg en Welzijn. Je verzorgt de beroepsgerichte lessen verpleegkunde/verzorging waaronder ziektebeelden, medisch rekenen, communicatie, sociale vaardigheden, ouderenzorg, kraamzorg, psychiatrie en gehandicaptenzorg.

Profiel

  • Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid verpleegkunde of je bent in het bezit van een diploma HBO verpleegkunde met daarnaast een afgeronde pedagogische didactische getuigschrift. 
  • Je hebt praktijkervaring in verpleegtechnische vaardigheden en met patiëntenzorg.
  • Je levert een actieve bijdrage in het team door samenwerking en door innovatief onderwijs te geven vanwege een sterke koppeling naar de praktijk.
  • Je beschikt over een motiverend vermogen en je kunt de student stimuleren en begeleiden in zijn ontwikkeling.

Competenties

  • Communicatief vaardig en pedagogisch didactisch goed onderlegd.
  • Goede schriftelijke vaardigheden.
  • Begeleiding en realisatie leerdoelen van studenten.

Het betreft een vacature met een omvang van 0,6 fte (in 3 werkdagen) m.i.v. het nieuwe schooljaar tot 1 augustus 2018 met kans op verlenging bij voldoende formatie en goed functioneren. 
Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie. Inschaling vindt plaats volgens de geldende cao-mbo in carrièrepatroon LB. 

Geïnteresseerd?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Stuur dan vóór 17 augustus 2017 een motivatiebrief en cv naar de afdeling PSA: PSA@cog.nl. Op woensdag 23 augustus 2017 vinden de sollicitatiegesprekken plaats. 
Voor inhoudelijke vragen over de vacature is mevrouw Van Schaik, docent verpleegkunde, de contactpersoon vanuit het onderwijsteam Zorg en Welzijn van ROC A12 Veenendaal en bereikbaar per mail: j.vanschaik@roca12.nl 

Vanwege de zomervakantie van 10 juli tot 17 augustus 2017 kan het zijn dat er later reactie volgt op de mail.