ROC A12 Klaphekweg Ede
Klaphekweg Ede tijdelijke locatie ROCA12

Ede, Klaphekweg (tijdelijke locatie Techniekopleidingen)

Locatie voor Mechatronica, Bouwkunde en Motorvoertuigen
Onze school voor Techniek is op dit moment gevestigd aan de Bovenbuurtweg in Ede, maar dat pand voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Goed onderwijs verdient een creatief en technisch hoogwaardig pand. Met moderne, duurzame technieken bouwen we aan een nieuwe school; het toekomstige Technova College.
 
De sloop van het oude pand aan de Bovenbuurtweg start in september 2016, we verwachten de nieuwe school in 2018 in gebruik te nemen. In de tussenliggende periode gaat ROC A12 een deel
van haar studenten en medewerkers elders in Ede huisvesten. Vanaf september 2016 doet ROC A12 haar intrede in de voormalige Ford garage aan de Klaphekweg. Daar worden vanaf die datum de opleidingen Mechatronica, Bouwkunde en Motorvoertuigen gegeven. In het gebouw worden praktijklokalen gemaakt voor deze opleidingen. Aan de achterzijde van het gebouw worden noodlokalen geplaatst waar theorielessen gaan plaatsvinden.
 
De opleidingen Beeld & Geluid blijven gevestigd aan de Bovenbuurtweg.  
De opleidingen Media & ICT worden tijdelijke gehuisvest in onze locatie aan de Reehorsterweg.
 
Parkeren
ROC A12 adviseert medewerkers en studenten om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Voor hen die met de auto komen is parkeerruimte beschikbaar aan de achterzijde van het gebouw. Er is een aanrijroute bepaald om de parkeerplaats te bereiken. Aan de linkerzijde van het gebouw rijden studenten, medewerkers en bezoekers het parkeerterrein op. Aan de andere zijde van het gebouw is de uitgang van de parkeerplaats.
 
Heb je vragen over de herhuisvesting? Neem gerust contact met ons op via herhuisvesting@roca12.nl

Contact

Klaphekweg 30
6713 HN Ede
tel: 0318 455100
e-mail: info@roca12.nl