Skils Heroes

Zes studenten ROC A12 naar finale Skills Heroes vakwedstrijden

Van 16 tot en met 18 maart nemen zes studenten van ROC A12 deel aan Skills The Finals, de nationale finale van de Skills Heroes vakwedstrijden in de RAI Amsterdam. De studenten strijden om het nationaal kampioenschap in de vakrichtingen Beveiliging, Autotechniek, Meubelmaken en CAD tekenen.

De volgende studenten zijn als winnaars uit de bus gekomen bij de voorrondes van Skills Heroes: Johan Berkhout (Autotechniek), Sjoerd Stolk (Meubelmaken), Stefan de Kraker en Hans Nonhebel (CAD tekenen), Luuk Martinez en Déjan Wullings (Beveiliger).

Het Skills Team ROC A12 wordt begeleid door teamleider Evert van den Enden. Van den Enden: “Wij zijn enorm trots op onze studenten. Het is voor hen een unieke belevenis om hun talenten te laten zien en een netwerk op te bouwen binnen hun vakgebied.” 

Op 18 maart wordt bekend wie de nationaal kampioenen zijn. Het event Skills The Finals vindt plaats in RAI Amsterdam. Er nemen 315 talentvolle mbo-studenten aan deel. De organisatie van deze nationale kampioenschappen voor beroepen is in handen van WorldSkills Netherlands.

 

Zes studenten ROC A12 naar Skills Heroes vakwedstrijden