Aanbesteding Technova College gestart
Aanbesteding Technova College gestart

Aanbesteding Technova College gestart

De aanbestedingsprocedure voor de bouw van het Technova College aan de Bovenbuurtweg in Ede is van start gegaan. De Christelijke Onderwijs Groep Vallei & Gelderland – Midden (COG) geeft  met de bouw van het Technova College, vorm aan haar ambities om in regio de Vallei dé school te creëren voor Techniek onderwijs waar studenten komen voor toekomstbestendig, actueel en uitdagend onderwijs. De afdelingen Techniek & Technologie, Media & ICT en Beeld & Geluid van ROC A12 zullen hun intrek nemen in het nieuwe pand.

Etalage

Het gebouw zal een ‘etalage’ worden waarin techniek, techniekonderwijs, innovatie, onderlinge samenwerking en de samenwerking met het bedrijfsleven zichtbaar is en beleefd kan worden. Binnen de muren van het gebouw zullen techniekonderwijs gericht op kiezen, leren en werken en een broedplaats voor innovatieve ontwikkelingen in de techniek , in samenwerking met het bedrijfsleven, een vaste plaats krijgen. De technische eisen die COG stelt aan het pand zijn hoog. Vanzelfsprekend dient het te voldoen aan de geldende wet en regelgeving, maar Het Technova College dient klaar te zijn voor de technische ontwikkelingen van de toekomst. Flexibiliteit in techniek en toepassing is daarbij een van de uitgangspunten. Daarmee zal de nieuwe school voldoen aan alle eisen om geweldig onderwijs te bieden.

COG is op zoek naar een opdrachtnemer, die in staat is om op basis van ruimtelijke, functionele en technische eisen het Technova College te ontwerpen, realiseren, te onderhouden en energievolumes of kosten ten behoeve van de gebouwgebonden energie, te garanderen. De complete aanbesteding is gepubliceerd op TenderNed.